Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα μας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον προϋπολογισμό διαφημίσεων

Κατεβάστε εδώ το Offermio

Χαρακτηριστικά Offermio

Το Offermio είναι μια εφαρμογή all-in-one για οποιαδήποτε προσφορά που θέλετε

Εύκολη πρόσβαση

Οποτεδήποτε & οπουδήποτε
Το Offermio σας δίνει την ελευθερία να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας πάντα και παντου στον κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι το Διαδίκτυο  (+GPS) σας είναι ενεργά για να διασφαλίσετε την ομαλή χρήση της εφαρμογής μας

Εσείς αποφασίζετε τι βλέπετε

Όχι άλλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο!
Δεν μας αρέσει να βλέπουμε πράγματα που δεν μας ενδιαφέρουν, γι 'αυτό έχουμε δημιουργήσει για όλους τις δικές τους "Προτιμήσεις διαφήμισης". Όχι άλλο ανεπιθύμητο περιεχόμενο, ποτέ! Αυτή είναι μια υπόσχεση.

Χωρίς κρυφό κόστος

Δωρεάν για τους χρήστες του Offermio
Η εφαρμογή μας για τους πελάτες, με την ονομασία Offermio Followers, είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Φροντίστε να μας βρείτε στο Google Play Store και στο Apple Store.

Ειδοποίηση push

Η ειδική μας δυνατότητα
Οι Offermio Businesses μπορούν να επιλέξουν τη χρήση της ειδοποίησης προώθησης. Όταν ένας Offermio Follower ακολουθεί την κατηγορία στην οποία διαφημίζετε και πλησιάζει την εταιρεία σας, ο ακόλουθος λαμβάνει μια ειδοποίηση.

Σχετικά με το Offermio

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή μας

Το Offermio έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ατόμων ήθελαν να έχουν όλες τις διαθέσιμες προσφορές-διαφημίσεις σε μία εφαρμογή αντί να ξοδεύουν ώρες περιήγησης σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές.
Επίσης, δεν υπάρχει πλέον ανεπιθύμητο περιεχόμενο, εσείς αποφασίζετε τι σας ενδιαφέρει και τι θέλετε να δείτε.
Δίκαιες τιμές για ΟΛΕΣ τις εταιρείες, έτσι ώστε ακόμη και η μικρότερη εταιρεία να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μεγαλύτερες εταιρείες.
Επίσης, το σύστημα ειδοποιήσης είναι κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, με μεγάλη ακρίβεια η εφαρμογή μας θα διασφαλίσει ότι εσείς θα απευθύνεστε σε πελάτες που ενδιαφέρονται για τη διαφήμισή σας.
Όλα ξεκίνησαν το 2018, καθώς θέλαμε να μετατρέψουμε την ιδέα μας σε πραγματική εφαρμογή. Ευεργετικό τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους καταναλωτές.
Είναι δωρεάν για χρήση σε όλους τους χρήστες και θέλαμε ότι κανείς δεν είχε ποτέ ανεπιθύμητο περιεχόμενο με κάτι που δεν ενδιαφέρει το άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή μας.

Προσφέροντας κάθε υπηρεσία / προϊόν που μπορείτε να σκεφτείτε, καταφέραμε να μειώσουμε όλες τις τιμές για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μας.
Δεν χρειάζεται πλέον οι εταιρείες να δαπανούν μεγάλα ποσά για μάρκετινγκ pay per click ή άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ χαμηλής στόχευσης.
Έχουμε ήδη μια θέση για εσάς στην πλατφόρμα μας, με μόνο 5-10 ευρώ την εβδομάδα.
Και δεν πληρώνετε τίποτα επιπλέον, ακόμη και όταν έχετε κερδίσει εκατοντάδες πωλήσεις! Αυτό είναι όλο το κερδισμένο κέρδος σας και θέλουμε να δούμε ότι το κέρδος παραμένει εντελώς δικό σας.

Επίσης, με τις προτιμήσεις διαφήμισης για τους Offermio Followers είναι πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να δείτε στον τοίχο σας όταν περιηγείστε σε όλες τις προσφορές. Με ένα φίλτρο χώρας, τιμής και χιλιομέτρων μπορείτε ήδη να καθορίσετε το ταξίδι αναζήτησης και μέσα σε λίγους μήνες θα έχουμε συγκεκριμένα φίλτρα για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες. Σύντομα η εφαρμογή μας θα προσφέρει πολύ περισσότερα !!

Παρακολουθήστε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής μας

Παρακολουθήστε το video και δείτε πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας. 
Η χρήση είναι απλή σαν Offermio χρήστης αλλά το ίδιο εύκολη σαν Offermio Business.