Thuis

Gebruik ons platform en haal het meeste uit jouw marketing budget!

Download Offermio Hier

Offermio Opties

Offermio is een alles in 1 app voor alles wat jouw hartje begeert

Makkelijk te gebruiken

Altijd & Overal
Offermio geeft jou de vrijheid om ons platform overal en altijd op Aarde te gebruiken

Jij bepaalt wat je ziet

Nooit meer Spam!
Niemand zit te wachten op advertenties waar je helemaal niet geïnteresseerd in bent. Daarom hebben wij voor iedereen zijn of haar account “Advertisement Preferences” gemaakt om zelf in te stellen. Geen spam meer, nooit!

Geen verborgen kosten

Gratis voor alle Offermio Followers
Onze applicatie voor de consumenten, genaamd Offermio Followers, is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Je kan de app vinden in de Google Play Store & de Apple Store.

Push Notificatie

Onze Speciale Optie
Offermio Bedrijven kunnen als extra optie gebruiken maken van de Push Notificatie. Wanneer een Offermio Follower de categorie volgt waarin jouw bedrijf adverteert en vlakbij jouw bedrijf is, krijgt de Follower een notificatie.

Over Offermio

Lees meer over onze Applicatie

Offermio is gemaakt door een groep mensen met dezelfde gedachte, alle mogelijke advertenties in 1 app, zodat je niet uren op verschillende browsers en websites hoeft te zoeken. Ook willen wij geen spam, JIJ bepaalt wat je leuk vindt en wat je wil zien op je persoonlijke “wall”.
Eerlijke prijzen voor ALLE bedrijven, zodat zelfs de kleinste ondernemer kan concurreren met de grootste bedrijven. Daarnaast is onze “Push Notificatie” systeem iets waar wij erg trots op zijn, lang verhaal kort zal dat systeem er voor zorgen dat er daadwerkelijk geïnteresseerde klanten jouw bedrijf binnen komen. Hoe fijn is dat!

Het begon allemaal in 2018, toen wij besloten om ons idee voor een app te gaan realiseren. Een app die voor zowel consumenten als bedrijven erg interessant is. De app is gratis voor alle consumenten en we wilden ervoor zorgen dat niemand meer wordt lastig gevallen met Spam.

Doordat wij elke product / dienst aanbieden, konden wij ervoor zorgen dat de adverteer prijzen op ons platform laag bleven en blijven! Jouw bedrijf hoeft niet langer duizenden euro’s per maand te spenderen aan CPC marketing of andere marketingtechnieken die niet echt gericht zijn.
Wij hebben al een plekje voor jouw bedrijf op onze app, voor maar 5 euro per week! Daarnaast betaal je ook niks extra, ook niet als je heel veel sales binnenhaalt via onze app. Dat is allemaal jouw verdiende winst en wij zien graag dat jouw winst van jouw bedrijf blijft.

Tevens door het gebruik van de advertentie voorkeuren door Offermio Followers, is het veel makkelijker om te bepalen wat je wilt zien op jouw “Wall” in de app. Door de land-, prijs- en kilometerfilter kan jij al makkelijker al je zoekopdrachten verfijnen. Binnen enkele maanden zullen wij per categorie nog veel meer filters hebben, zodat je nog sneller vindt wat jij wilt hebben. Wij doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk te implementeren!

Watch a video on how to use our app

Watch the video and see how easy it is to use our application.
It is simple to use as an Offermio User but just as easy as an Offermio Business.